webcreation: Free Design

Bedrijven

Als specialist op het gebied van kantoorapparatuur, telecommunicatie en ICT heeft Kantoor Efficiency Schrama u veel te bieden. Speciaal voor bedrijven leveren we een totaalpakket en zijn we uw aanspreekpunt voor uw automatisering, telefonie, computers en netwerk. 

Dat is wel zo gemakkelijk. Daarnaast vinden wij continuïteit erg belangrijk, evenals het verstrekken van advies op maat voor het maken van de beste keuzes. Alle benodigde computers, servers en apparatuur kunnen door ons worden geleverd, met inbegrip van het plaatsen en installeren. En onze service? Die gaat heel ver!

Bij het installeren van nieuwe computersystemen zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat al uw bestaande data en E-mail keurig wordt overgezet. Tevens is het mogelijk ingeval van dringende continuïteit het leveren en installeren van de nieuwe computersystemen en/of apparatuur buiten kantoortijden te verrichten. En indien gewenst kan bij storingen tijdelijk zogenaamde leen-apparatuur worden geplaatst.

Maar vooral vinden wij het belangrijk om u als bedrijf te ontzorgen met onze dienstverlening op het gebied van het beheren van uw netwerk en apparaten. Dit kan gedeeltelijk ook online. Interessant daarbij zijn eveneens onze online back-up contracten. Duurzaam afvoeren van oude computersystemen en apparatuur regelen wij eveneens, met gegarandeerde vernietiging van data.

Wij informeren u graag over onze producten en diensten, want met onze jarenlange ervaring op diverse kennisgebieden maakt dit ons tot uw ideale partner.