webcreation: Free Design

Werken in de Cloud

Onder in de Cloud werken wordt het zogenaamde virtuele werken verstaan, waarbij uw computerbestanden en/of software geheel of gedeeltelijk op een sterk beveiligde server staan bij een host.

Uzelf en uw medewerkers en/of relaties kunnen daarvan vanaf elke locatie met een internetverbinding gebruik maken. Dit heeft als voordeel dat u flexibel kunt werken en geen ruimte voor servers meer nodig heeft. Bij een bundeling van in de Cloud werken met softwaregebruik heeft dit als extra voordeel dat u altijd en overal over de laatste software- en beveiligingsupdates beschikt.
Werken in de Cloud is mogelijk zowel voor particulieren als bedrijven en ook op dit gebied verlenen wij u de beste service. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

KES online back-up

Met KES online back-up hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat uw kostbare data en/of fotobestanden verloren gaan.

Met een KES online back-up abonnement wordt elke dag een back-up gemaakt van alle databestanden in uw computersysteem. In tegenstelling tot veel andere aanbieders onderscheiden wij ons met betrekking tot de bewaartermijn. Back-ups kunnen maar liefst één maand voor u worden bewaard.

KES online back-up is mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven. De prijzen zijn scherp. Wij zullen u graag nader over alle mogelijkheden informeren.