webcreation: Free Design

Computers

Tablets

Tablets zijn niet alleen voordelig in aanschaf, maar ook klein en licht qua gewicht waardoor u ze makkelijk kunt meenemen in attaché koffer, schooltas of handtas.We verkopen alleen de zogenaamde Android modellen (dus geen Apple). Van de toonaangevende merken kunnen we diverse maten tablets leveren.

Notebooks

Laptops of notebooks maken het mogelijk om flexibel te werken. Met een notebook bent u niet aan één werkplek gebonden. Bovendien is het een volwaardige computer waarmee u in zowel lokale als netwerkapplicaties en online kunt werken. Van het merk Acer hebben we een interessant aanbod notebooks in 15”en 17” modellen. Van het merk Lenovo leveren we o.a. het kleinere 13” model. Desgewenst kunnen we notebooks van alle merken leveren.

All-In-Ones

All-In-Ones zijn mooi qua design en ideaal voor gebruikers met minder ruimte. Immers, de computer en het scherm zijn één. Het energieverbruik is daardoor meestal lager. We leveren verschillende modellen All-In-Ones, onder andere van de merken Asus en HP.

Desktops

Desktops leveren we in standaard versies en op maat. Maatwerk heeft als voordeel dat uw desktop volledig wordt afgestemd op uw gebruikerswensen. De aanschaf van een desktop heeft de voorkeur boven een laptop of notebook als u een computer nodig heeft op een vaste locatie of voor het zwaardere kantoorgebruik. Desktops gaan lang mee, zijn goed te beveiligen en in een netwerk te onderhouden. Hoewel we nagenoeg alle merken kunnen leveren, is Acer onze hoofdleverancier. Wij ervaren dit al jaren als een zeer betrouwbaar merk.