webcreation: Free Design

Glasvezel Delta en Caiway

Ga samen met de inwoners van Leimuiden, Oude Wetering en Roelofarendsveen voor glasvezel!

Ook in Leimuiden, Oude Wetering en Roelofarendsveen is supersnel glasvezel internet en digitale televisie dichterbij dan ooit! Nu is het aan ons als inwoners om ervoor te zorgen dat 20% van de inwoners kiest voor een abonnement en het glasvezel er daadwerkelijk ook gaat komen. 

 

1

 

Wat is glasvezel internet eigenlijk? 

Glasvezel is een draad van glas. Via lichtsignalen kunnen enorme hoeveelheden data worden verstuurd. En een groot voordeel is dat de draad niet gevoelig is voor onweer en andere slechte weersomstandigheden. Hierdoor kent glasvezel een aantal voordelen:

2

Waarom juist nu overstappen?  

Op dit moment is er een vraagbundeling gaande. Dat betekent dat je binnen deze periode sowieso geen aansluitkosten t.w.v. € 650 hoeft te betalen als je je bij één van de providers aanmeldt voor een jaarcontract. Natuurlijk ga je pas betalen als de glasvezel aansluiting aangelegd is en je de lijn kunt gebruiken. Daarnaast hebben de providers op dit moment superscherpe aanbiedingen: 

 

Maar ook na een actieperiode betaal je in veel gevallen een vergelijkbaar maandbedrag voor glasvezel ten opzichte van coax of ADSL. Dus stap over en profiteer van het internet van morgen voor de prijs van vandaag!

 

3

Bij DELTA ontvang je een superuitgebreide installatie tot in de nok inclusief een goed wifi netwerk op drie verdiepingen via een mesh-systeem. Daarnaast heb je al 1 Gig internet (1000 Mbps!) voor de messcherpe prijs van maar € 45 per maand. Dat is een baanbrekend scherp tarief voor dit pakket! Zo heb je dus al internet 1 Gig met ruim 50 TV-zenders voor € 57,50 per maand (na het 1e jaar € 65,00).
Met DELTA heb je alle vrijheid; je kunt iedere maand jouw Flex-pakket uitbreiden óf juist beperken. Zo heb je altijd precies wat je nodig hebt en hoef je nooit teveel te betalen.

 

4

 

 

Bij Caiway betaal je de eerste zes maanden € 35 voor jouw Internet of Internet & TV pakket (daarna vanaf € 45,00 voor Internet & Televisie) én twaalf maanden ESPN Compleet voor maar € 5 per maand. Het eerste jaar krijg je bovendien drie slimme Wifi punten gratis in bruikleen (daarna € 3 per maand) voor een slim bekeken Wifi dekking in huis.

 

Meer internet voor dezelfde prijs? Dat kan!

 

Stap je over op glasvezel? Voor de kosten hoef je het zéker niet te laten.  Kijk bijvoorbeeld in onderstaande tabel de reguliere tarieven van de providers (exclusief tijdelijke actiekortingen):

 

5

 

Meer weten?  

Overstappen is niet eng. Houd onze Facebook pagina, website en nieuwsbrieven in de gaten voor een aantal tips. Heb je nog vragen? Loop gerust even binnen bij Kantoor Efficiency Schrama om deze te beantwoorden en voor advies op maat.

 

 

Stap over naar de toekomst 

Waarom zou u voor hetzelfde geld niet voor een veel beter en stabieler product gaan? Meld je vandaag nog aan voor glasvezel en kies voor de toekomst! 

 

Netwerkbeheer

Een van onze specialismen is netwerkbeheer. Het neerzetten van een netwerk server alleen is immers niet voldoende en niet ieder bedrijf heeft de beschikking over een eigen geavanceerde ICT-afdeling. Dankzij jarenlange ervaring op de dit gebied is Kantoor Efficiency Schrama uw ICT-partner. Onze aanpak is professioneel want als geen ander weten we dat alleen een op maat ingerichte en goed werkende server de beste basis voor uw netwerk is.

Voor een groot aantal bedrijven en instellingen verzorgen wij permanent het netwerkbeheer. Het merendeel van deze diensten wordt via VPN op afstand verzorgd. Ook voor het beheer van kleinere netwerken of in uw thuissituatie kunt u ons inschakelen.

Wifi

Wifi regelt uw draadloze computergebruik en internetverkeer voor uw computer, laptop of tablet. Om een wifi-verbinding tot stand te brengen hebt u minimaal een goed werkende internetverbinding nodig. Internetcontracten worden aangeboden door verschillende providers, al dan niet in combinatie met telecommunicatie. In de praktijk levert het aansluiten en/of instellen van uw wifi-verbinding(en)nogal eens problemen. Deze lossen we snel voor u op.

Routers / switches

Routers en switches verbinden uw PC’s met elkaar en met internet. Vaak wordt de router standaard meegeleverd door uw internetleverancier. Voor gebruikers met een andere voorkeur hebben we een mooi aanbod professionele routers van Draytec. Deze zijn bij uitstek geschikt voor VPN-verbindingen en andere zakelijke toepassingen.

Onze TP-Link routers en switches zijn daarentegen meer toegespitst op de particuliere markt. Prijstechnisch zijn deze zeer gunstig in aanschaf en van goede kwaliteit. Switches zijn eveneens verkrijgbaar van TP-Link, maar ook van de merken HP of Netgear.

Tevens is ons aanbod zogenaamde draadloze access points interessant om wifi-signalen te versterken. Deze zijn eenvoudig te integreren in uw netwerk of computersysteem.

Servers

De basis voor elke professionele organisatie wordt vandaag de dag gevormd door de ICT infrastructuur en telecommunicatie. Om dit te reguleren is het opzetten, beheren en onderhouden van een goed functionerend netwerk niet meer weg te denken. Uiteraard is hier maatwerk bij geboden en onze specialisten hebben hier veel ervaring mee. Een van de eerste vereisten om een goed draaiend netwerk op te zetten is een server. Hiervan hebben we een divers maar kwalitatief uitstekend aanbod van onder andere de merken Dell en HP.