webcreation: Free Design

Supplies

Van alle merken kantoorapparatuur die wij verkopen hebben we supplies op voorraad. Mocht dit niet het geval zijn dan zijn wij in staat uw gewenste artikelen de andere dag alsnog te leveren, mits leverbaar en voor 16.00 uur besteld.

Beamers

Beamers zijn vandaag de dag niet meer weg te denken als hulpmiddel bij presentaties. Maar ook voor thuisgebruik neemt de interesse toe. Met name vanwege de inzetbaarheid ervan als thuisbioscoop. Met Acer en Sony bieden we verschillende modellen die vooraan staan in technologie. Wij zullen u hier graag nader over informeren. Tevens voorzien we in een mooi aanbod projectieschermen. Vraag ernaar in de winkel.

Kopieerapparaten

Kopieermachines zijn bij uitstek geschikt voor het zwaardere kopieerwerk. Hiermee richten wij ons voornamelijk op de zakelijke markt.In ons assortiment is Kyocera toonaangevend als het gaat om grote volumes, gevolgd door Brother en andere merken. Het maken van de beste keuze is echter gebaseerd op maatwerk. Door hierbij gebruik te maken van onze expertise is het mogelijk uw apparatuurkeuze volledig af te stemmen op uw gebruik.

Tevens kunt u de apparatuur door ons laten aansluiten op uw netwerk, want ook op dit gebied zijn we deskundig.

All-In-Ones

Onder all-in-one’s worden multifunctionele printers verstaan die naast de standaard printfunctie ook zijn uitgerust met een kopieer-, fax- en scanfunctie. All-in-one printers verkopen wij voornamelijk van het merk Brother. Al vele jaren is Brother een zeer betrouwbare partner. Zowel de kwaliteit van de printapparatuur als de service zijn meer dan uitstekend. Het gegeven dat Brother in Amstelveen is gevestigd draagt hieraan bij. Ofwel het maakt een snelle afwikkeling bij eventuele problemen mogelijk. De all-in-one printers van Brother zijn een begrip in de markt en leverbaar in vele modellen.

Printers

Bij het kiezen van een printer zijn een aantal zaken van belang. Zo is het belangrijk om te weten of u in zwart/wit of kleur wilt printen of liever kiest voor een combinatie hiervan en waarvoor u de printer wilt gebruiken; voor kleingebruik of voor grotere volumes.Printers zijn in te delen in twee verschillende categorieën:
1. afdrukken op basis van inkt-technologie
2. afdrukken op basis van lasertechnologie.


Printers op basis van inkt-technologie zijn in principe goedkoop in aanschaf, maar duurder in afdrukken vanwege de prijzige inktpatronen. De kwaliteit van de afdrukken is echter hoog en voorziet in veel gevallen zelfs in een uitstekende fotokwaliteit. Wij adviseren inktjet-printers daarom voor thuis- en licht zakelijk gebruik.Printers op basis van lasertechnologie zijn duurder in aanschaf, maar maken vanwege de relatief minder dure tonerpatronen goedkopere afdrukken. Deze zijn daardoor meer geschikt voor massaproductie, ofwel het zwaardere werk thuis en voor zakelijk gebruik.Echter, de technologie op het gebied van printers en faxen heeft de afgelopen jaren grote ontwikkelingen doorgemaakt, waardoor print- en faxmogelijkheden tegenwoordig zijn geïntegreerd in multifunctionele apparatuur, zoals de populaire all-in-one’s.