webcreation: Free Design

Telefonie

Voice over IP (VOIP)

Voice over Internet Protocol (VoIP) is een moderne manier van bellen via een netwerk en/of internetverbinding. Via VoIP4all en met telefoontoestellen van Aastra zijn de mogelijkheden hiervan vrijwel onbeperkt. Je kunt er zelfs een virtuele centrale mee inrichten, compleet met een spoedlijn en/of 24-uur bereikbaarheid. Ideaal bijvoorbeeld voor een huisartsenpraktijk of een bedrijf met meerdere vestigingen. We informeren u graag over alle mogelijkheden.

Draadloze telefoons

Voor draadloze telefoons kunnen we de merken Panasonic en Siemens Gigaset aanbevelen. We hebben een mooi aanbod draadloze toestellen voor u op voorraad.

Telefooncentrales

Met een telefooncentrale van Panasonic is uw bedrijf klaar voor de toekomst. De nieuwe generatie draadloze telefooncentrales van Panasonic garandeert u een efficiëntere communicatie. Deze telefooncentrales staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en zijn bij uitstek geschikt voor kleine ondernemingen en instellingen. Naast het leveren van de telefooncentrales kunnen wij deze ook voor u installeren en programmeren.