webcreation: Free Design

Virus detectie

Met de groei van het internet groeit ook de cybercriminaliteit. Hackers proberen met spam en virussen toegang tot uw computer te krijgen en daarmee ook toegang tot uw privé- en bedrijfsinformatie.

Een goede virusdetectie beschermt u tegen computervirussen. Dit kan heel goed met onze F-secure beveiligingssoftware. Vraag er naar in de winkel.

 
 
 
 

Malware detectie

Door gratis software te downloaden of onbetrouwbare websites te bezoeken kan het gebeuren dat uw computer of notebooks ongewild wordt geïnfecteerd met een malware virus waarvan verschillende typen in de omloop zijn.

Dit risico wilt u liever niet lopen. Het is daarom verstandig goede beveiligingssoftware te installeren op uw computersysteem. Ook hiervoor bevelen we F-secure beveiligingssoftware aan.

Door gratis software te downloaden of onbetrouwbare websites te bezoeken kan het gebeuren dat uw computer of notebooks ongewild wordt geïnfecteerd met een malware virus waarvan verschillende typen in de omloop zijn. Dit risico wilt u liever niet lopen. Het is daarom verstandig goede beveiligingssoftware te installeren op uw computersysteem. Ook hiervoor bevelen we F-secure beveiligingssoftware aan.