Computers en Notebooks

Bij ons kun je terecht voor kant-en-klare computers en laptops van bekende merken, maar ook voor op maat gemaakte computers zoals workstations en game-pc's. Daarnaast bieden wij aanpassingen aan desktops en laptops zoals meer geheugen of opslag. Ook het verhelpen van storingen en computerreparatie is voor ons geen probleem.

Servers

Technologie verandert snel en veel bedrijven stappen over naar de cloud. Maar, laten we eerlijk zijn, soms heb je nog een goede ouderwetse server nodig voor dingen zoals CRM of ERP. Geen zorgen! Wij zijn er om je te helpen. We zorgen dat we de juiste server met de juiste software leveren, zodat je bedrijf kan draaien zoals het hoort. Laat ons je helpen met onze betrouwbare serveroplossingen.

Mobiel en Tablets

Mobiele telefoons en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Deze handige apparaten maken het mogelijk om altijd en overal verbonden te zijn. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de nieuwste modellen van Samsung en Apple. Wij leveren niet alleen deze A-merken, maar we stellen ze ook nog eens voor je in. Zo ben je snel up-and-running en klaar om te gaan. Of je nu op zoek bent naar een smartphone voor persoonlijk gebruik of tablets voor je bedrijf, bij ons vind je wat je nodig hebt.

Printers en Randapparatuur

Printers en randapparatuur zijn onmisbaar in veel kantoren en huizen. Bij ons vind je een ruim assortiment aan printers en randapparatuur van A-merken zoals Brother en Kyocera. Of je nu op zoek bent naar een krachtige printer voor op kantoor of een multifunctioneel apparaat voor thuis, wij hebben wat je nodig hebt. Daarnaast bieden wij diverse accessoires om je apparatuur compleet te maken. Van inktcartridges tot toners en van papier tot USB-kabels, wij hebben alles om jouw printer en randapparatuur perfect te laten werken.