Internet

Wij leveren ook diverse internetoplossingen, waaronder glasvezel en 4G/5G mobiele verbindingen. We werken samen met jou om de beste en meest stabiele oplossing te vinden.

Netwerk

Een goed netwerk is essentieel voor een stabiele internetverbinding en om al je apparaten probleemloos te laten werken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een betrouwbaar netwerk, zowel thuis als op kantoor. Wij leveren niet alleen de beste netwerkapparatuur, maar we installeren en passen het netwerk ook aan naar jouw wensen.

WiFi

Een snelle en stabiele WiFi-verbinding is tegenwoordig net zo belangrijk als een goed netwerk. Wij bieden verschillende oplossingen van topmerken zoals TP-Link, Ubiquiti en Cisco om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu thuis werkt of een bedrijf runt, wij zorgen voor een naadloze installatie van A tot Z. Zo kun je zorgeloos videobellen en streamen, waar je ook bent. Met onze expertise en hoogwaardige apparatuur, hoef jij je geen zorgen te maken over trage of instabiele WiFi-verbindingen.

Internet Security

Wij zetten ons in voor de beveiliging van jouw computer(s) op het internet en maken gebruik van F-Secure. Onze diensten omvatten zowel persoonlijk gebruik als ondersteuning voor zakelijke klanten met de WithSecure-variant. Beide pakketten bieden uitstekende bescherming tegen virussen en andere digitale dreigingen. Echter, de zakelijke variant biedt extra beheermogelijkheden. Hierdoor kunnen wij de nieuwste Windows- en software-updates direct installeren en jouw systemen up-to-date houden.

Assetmanagement

Wij bieden ook asset management als onderdeel van onze dienstverlening, waarbij wij het proces van het beheren van waardevolle bedrijfsmiddelen en apparatuur van aanschaf tot einde levensduur faciliteren. Ons asset management biedt proactief onderhoud en monitoring, waardoor we in staat zijn om storingen en falende hardware vroegtijdig te detecteren en te verhelpen. Op deze manier minimaliseren wij de downtime van jouw systemen en voorkomen wij onnodige kosten.